Home Törzsvásárlói Szabályzat
Törzsvásárlói szabályzat

Részletes törzsvásárlói szabályzat

Üdvözöljük a CsokiBolt törzsvásárlói között!

1.
A törzsvásárlói rendszer tagja lehet minden természetes és jogi személyiségű vásárló, aki a KRS - FENOMÉN KFT. boltjaiban összegyűjt 10 000 forint összegű vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, vagy egyszerre 10 000 forintért vásárol a kínálatából.

2.
Az adatlap kitöltésével és a törzsvásárlói szabályzat aláírásával a vásárló kifejezi szándékát a törzsvásárlói rendszerbe való belépésre, és hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a rendszergazda kizárólag a KRS - FENOMÉN KFT. törzsvásárlói rendszer keretében használja fel. Az adatlapon kötelező a név és az irányítószám megadása. Az ezen felüli kérdésekre való válaszadás önkéntes. Az átadott adatlapot a pénztáros rögzíti, és átnyújt a vásárlónak egy előre sorszámozott törzsvásárlói kártyát. A törzsvásárlói kártya a rendszerhez tartozó minden boltban az átvétel pillanatától érvényes.

3.
A törzsvásárlói kártya kedvezményes vásárlásra jogosít,
a kedvezmény mértéke 5%.
A törzsvásárlói kedvezmény esetében kivételt képeznek az akciós termékek, amelyekre nem jár kedvezmény, és a kedvezmény más vásárlói kedvezményekkel nem vonható össze. Több kedvezményes jogcím esetén a vásárló választhat, hogy melyiket kívánja igénybe venni. A törzsvásárlói kör részére a kártyakibocsátó eseti akciókat indíthat, például heti kuponos akciókat.

5.
Elvesztett kártya pótlása esetén az új törzsvásárlói kártya költsége a tagot terheli.
Új kártya a CsokiBolt-ban igényelhető.


6.
A törzsvásárlói kártyát a kibocsátó saját, egyoldalú döntéssel bármikor visszavonhatja és a törzsvásárlói kártya szabályzatot egyoldalúan módosíthatja.
A kártya a visszavonást követően nem érvényes.


7.
A törzsvásárlói kártya nem fizetőeszköz. A Kártyatulajdonos ( KRS - FENOMÉN KFT. ) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései szerint köteles eljárni. A Kártyabirtokos hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kártyatulajdonos hirdetési célból közvetlen elektronikus levél, illetve egyéb úton értesítse a Kártyabirtokost a Kártyatulajdonos, illetve harmadik személy termékeiről, szolgáltatásairól.

 

KRS - FENOMÉN KFT. kötelezettséget vállal arra, hogy adatkezelése megfelel a hatályos jogszabályokban (2011. évi CXII. tv) meghatározott rendelkezéseknek.


KRS - FENOMÉN KFT.

Székhely: 1145 Budapest Gyarmat utca 58-62 E/6/2

Adószám: 12512072-2-42

Telephely: Nagyvásárcsarnok 1093 Budapest, Vámház krt. 1-3.

Telefon: +361 3632251 Mobil: +3630 2100035

 

Látogatók

mod_vvisit_counterMa61
mod_vvisit_counterTegnap50
mod_vvisit_counterHéten111
mod_vvisit_counterHónapban1319
mod_vvisit_counterÖsszesen980338